Следвайте ни

Падна тайната на кашона, неприлична е

viber icon

След краткият щурм на Икономическа полиция протестиращите в Пловдив се насочиха към Главната улица, където се разпръснаха.

Но протестът не приключва дотук. Завършекът ще постави актьорът Даниел Михайлов, един от задържаните и осъдените за хвърляне на яйце по сградата на Областната управа, със стендъп комеди шоу, озаглавено #оставка. То започна в един от баровете в града под тепетата.

Малко преди края на шествието падна и тайната на кашона, който съпровождаше шествието. Идеята бе полицаите да си помислят, че вътре има яйца и да надникнат. Но там не се криеше кокоши продукт, а специално трибуквено нецензурно послание за униформените.

Протест ще има и следващия четвъртък.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Колкото по-малко,толкова по-прости

Колкото по-малко,толкова по-прости

16.10.2020 | 09:19

Какинитекорнелочервенотиквеничковчета и батьовитебожковицветанвасилевизеленопаричковчета се събраха.

Отговори
5 4
дии

дии

15.10.2020 | 23:28

Боже, каква изненада.... колко умно са го измислили? Направо гениално! ШОК, направо немислимо, толкова сте креативни, Уникално, направо не е за вярване, висша форма на разум. Това с кашона сигурно е мислено, мислено и измислено от интелектуалци. Само интелектуалци могат да измислят тая работа с тоя кашон. Тия хора са за Нобелова награда или поне за сценаристи на Слави. То ум ли е, то възпитание ли е, то образование ли е та да го опишеш. Направо безаналогов кашон.

Отговори
10 4
Лея13

Лея13

15.10.2020 | 23:21

Жалка работа!И фантазия вече им липсва в тъпите измишльотини..."Мистериозен"кашон,в който има трибуквена глупост!?Това звучи доста инфантилно.

Отговори
8 4
Васко

Васко

15.10.2020 | 22:12

Колко трябва да си т.ъп, за да си губиш вечер времето с безсмислени разходки. Тези явно са безработни!

Отговори
13 7
S>O>S> EUROPA!

S>O>S> EUROPA!

15.10.2020 | 21:59

Какво ли е било специалното трибуквено в кашона? Може би..500 (ЕВРО)? Любимите на мафията (в частност - и на SICаджийската!) ПРОКЛЕТИ МУТРИ - ВЪН ОТ ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ, ГАДОВЕ МРЪСНИ!

Отговори
10 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?