4020

Отличници: Смениха покрива на ОУ „Екзарх Антим I” в срок

Покривът на ОУ „Екзарх Антим I”, което се намира в район „Централен”, е изцяло подменен в срок, до края на пролетната ваканция, както обещаха строителите. 

„Работихме с удължено работно време, за да могат децата да учат спокойно.

Освен покрива през ваканцията сменихме и голяма част от дограмата, така че можем да пристъпим към следващата задача – санирането на фасадите, както и да правим ремонтите на инсталациите в приземния етаж”, разказа за „Марица” Вакрил Запрянов, управител на фирма „Запрянови – 03”, на която Община Пловдив е възложила обществената поръчка. 

Вакрил Запрянов подчерта, че всички строителни дейности се съгласуват с ръководството на училището. До лятната ваканция ще работят с малко хора само на определени места, за да не пречат на учебния процес. 

В договора е включено  пълно обновяване на сградата – нови инсталации, включително водопровод и канализация, вентилация, каквато досега нямаше, ремонт на санитарни помещения, шпакловка и мазилка в класните стаи, смяна на подовите настилки, боядисване, окачени тавани. В сградата ще бъде монтиран асансьор според изискване на ЕС за деца със затруднения.

 Финансирането е осигурено по Плана за възстановяване и устойчивост. Ремонтът струва близо 5 млн. лева.

Снимки от Наташа Манева

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Breks

Breks

08.04.2024 | 14:31

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://e.vg/alman

Отговори
0 1
Перфектно!Браво на кмета!

Перфектно!Браво на кмета!

08.04.2024 | 12:23

Така се работи в срок!

Отговори
3 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?