49

Отлична служба! Съдия Стоян Германов с награда за пенсионирането му

Уважаваният съдия от Апелативния съд Стоян Германов се оттегли в пенсия. По този повод председателят на съда Магдалина Иванова му връчи грамота и плакет за проявени в работата му висок професионализъм, образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества.

Така Стоян Германов отстъпи от длъжността „съдия“, поради навършване на 65-годишна възраст. 

Той започва работа в Апелативен съд – Пловдив на 21.12.2020 г. след успешно класиране на конкурс за първоначално назначаване в апелативните съдилища и решение на Съдийската колегия на ВСС за назначаването му. 

Преди това е работил като адвокат към Адвокатската колегия и прокурор в Районната прокуратура, където има общо над 30 години трудов стаж. 

По време на работата му като съдия в Апелативния съд Стоян Германов разглежда основно граждански дела. Винаги се е справял безупречно с всички правни и практически проблеми и е проявявал инициатива за разрешаването им. Организирал е своевременно разглеждането и решаването на разпределените му дела и е изпълнявал срочно задълженията си. 

Екипът на Апелативния съд му пожела здраве, радост и късмет на изпроводяк, и му благодари за проявената лоялност и коректност в работата. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ЧЕСТИТО

ЧЕСТИТО

21.09.2023 | 15:18

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ! БЕШЕ ЧИТАВ АДВОКАТ И ЧОВЕК ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ И ТАКЪВ СЪДИЯ Е БИЛ ! САМО СЕ ЧУДЯ ЩО ГИ РУЧА ЖАБЕТАТА ЗА 3 ГОДИНИ СЪДИЙСТВО!? АБЕ ИМА ЗАЩО ! ДА БЪДЕ ЗДРАВ И АЙДЕ ПАК АДВОКАТ!!!!

Отговори
2 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?

Към анкетата