46

Открийте своето любимо занимание с "Марица Хоби"

Търсете безплатното издание в броя от 30 юни на любимия вестник

В днешния брой на вестник „Марица“ ще откриете новото специализирано издание "Марица Хоби". В него ще прочетете 40 страници с интересни истории за увлеченията на известни хора, изповеди на колекционери и вдъхновяващи предложения за развлечения. 

Ще научите защо домашните любимци издават нрава на днешните пловдивски управници. Ще разберете как бохемата на четири лапи вдъхновява  Слона, ДиКиро и Начо Културата в славните години на миналия век.

Рокерите са градските каубои с непокорен дух, но сред тях има и много амазонки. Една от тях е на корицата на изданието, яхнала любимия мотор. Как една детска мечта се превръща в реалност разкрива Теодор Пенов, основател на магазин MotoMall. 

Ще разберете как да изгоните стреса с езда сред красива природа или нарамили въдица. Авджия №1 на Съединение пък разказва защо най-славните ловджийски истории се раждат в кръчмата. 

Родителите пък ще научат как да изкарат ваканцията на децата си без валидол, колкото и невероятно да звучи.

В новото издание на "Марица" ще прочетете за патилата на колекционера Найден Марков, който поръчва чаркове в Япония и Индия, за да сглоби автентичен  Steyer 640.

Може да са запалите от примера на Сава и Лианна Куфарови, които събират стари оръжия, носии и униформи, за да станат герои във възстановките за Съединението и Априлското въстание.

И най-важното - "Марица Хоби" ще ви даде рецепта как да станете щастливи, откривайки любимото си занимание.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Георги

Георги

01.07.2022 | 14:36

Здравейте. :) Къде можем да прочетем изданието онлайн? :)

Отговори
0 0
само да попитам

само да попитам

29.06.2022 | 17:29

А, ще има ли онлайн издание?

Отговори
4 0
Илияна Караланова

Илияна Караланова

30.06.2022 | 09:53

Разбира се, ще бъде публикувано и онлайн по-късно през деня.

Отговори
2 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?