46

Открийте нови възможности с "Хермес медиа"

Търсете безплатното издание в броя от 14.02. на любимия вестник

В броя на вестник „Марица” днес ще откриете новото специализирано издание на „Хермес медиа” - рекламна агенция с опит и традиции, съществуваща повече от 20 години. Тя е основен рекламен партньор на ИК „Марица”, но упражнява и самостоятелна дейност, за която ще ви разкажем.

Ще се запознаете с един от водещите рекламно-медийни партньори в България, който чрез силата на информацията и рекламата се стреми да продава вашите продукти и услуги успешно. 

В специализираното издание представяме богатия опит на агенцията, която работи успешно с ИК „Марица”, с рекламни и медийни агенции и бизнес клиенти. През всички тези години тя успя да се докаже като надежден партньор, чиято сила идва от опита и ентусиазма на екипа.  Експертите ѝ в маркетинга и рекламата градят идеи, създават представи и реализират концепции с отправна точка – вашите желания.

"Да правите бизнес, без да рекламирате, е като да намигвате на момиче в тъмното. Вие знаете какво правите, но никой друг не знае" - Ст. Брит

Рекламата и ПР стратегията заемат важна част от развитието на всяка компания. От аудио-визуални медийни продукти, през външна реклама до разпространение на различни видове рекламни материали - за всичко това с още много нови идеи на помощ идва „Хермес медиа” с екип от професионалисти, които са добри в работата си, обичат това, което правят, и знаят колко е важно за клиента да получи отношение.

В изданието разказваме за най-новите проекти на ИК „Марица” и „Хермес медиа”, но обръщаме поглед назад и към обществените,  корпоративните и информационните кампании, дискусиите и събитията по задание на клиент, които направихме заедно във времето. Благодарение на професионалните отношения, които поддържа рекламната агенция с институциите – и на регионално, и на национално ниво, през последните години организира множество мероприятия и инициативи под тяхна егида.

 Акцентираме върху основната цел на „Хермес медиа”, а именно - да осигурява на своите клиенти точни и ефективни комуникационни решения. 

И най-важното – изданието на „Хермес медиа”  ще ви даде идеи как да накарате другите да говорят за вас, защото е време всички да ви видят. 

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 3 оценки
5/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?