71

Открий перфектния подарък и спечели ваучер за пазаруване в Mall Plovdiv

Ела и виж ,,Машината за Коледни идеи’’.  До 22.12,  в специално създадена web страница, всеки ще може да предложи своите идеи за коледни подаръци и да  участие в томбола за 1 от 70 ваучера за пазаруване в Mall Plovdiv.

 

До 22.12,  в специално създадена web страница, всеки ще може да предложи своите идеи за коледни подаръци. Най-добрите предложения ще се появят в “Машината за коледни идеи”, а всяка одобрена идея осигурява  участие в томбола за 1 от 70 ваучера за пазаруване в Mall Plovdiv

“Машина за коледни идеи” заработи тази седмица в Mall Plovdiv, обединявайки пловдивчани в търсенето на перфектния подарък за Коледа. 

Всяка година се случва едно и също – търсим нещо специално, а накрая все се стига до парфюм, чаша или чорапи. Ето защо нестандартната инсталация на Mall Plovdiv цели да улесни и вдъхнови посетителите на мола да зарадват своите близки с нещо специално. Така всеки, който още не е решил какво да подари в празничния период, може да почерпи креативност от нестандартната “машина”, разположена на партерния етаж, или да сподели своите идеи.

Как можеш да се включиш? Най-добрите идеи ще могат да бъдат описани и изпратени в специално създадена web страница до 22.12. Одобрените коледни предложения ще вдъхновяват посетителите на мола, тъй като ще бъдат изложени на голям екран върху „Машината за коледни идеи“ в Mall Plovdiv.

Но това не е всичко, освен с идеи за подаръци, Mall Plovdiv ще зарадва пловдивчани и с възможност да си спечелят 1 от 70 ваучера за пазаруване, защото всяка одобрена идея осигурява участие в томболата.  

Mall Plovdiv кани всички граждани на Пловдив, а и гостите на града да запалим заедно коледното настроение и да открием най-креативните коледни подаръци за своите близки с помощта на „Машината за коледни идеи“. 

Инсталацията може да бъде открита в партерния етаж на Mall Plovdiv до 27.12.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?