49

Отец Апостол: Бъдете независими в душите и сърцата

Независимостта  и свободата не само на държавата, но и на всеки от нас, да я чувстваме и в душите, и в сърцата - това пожелание отправи към целия български народ отец Апостол по време на молебена в църква “Света Неделя” в Стария град.


Със службата в храма започнаха днес тържествата в Пловдив по случай 115- та от провъзгласяване на независимостта на България. 


Отец Апостол пожела още да сме единни, да се обичаме, да си вярваме и да се надяваме любовта да е винаги с нас. А Бог са ни избави от беди, врагове и всякакви злополуки.

Малко граждани и повече политици присъстваха в църквата на молебена и поднасянето на цвета и венци пред паметника на Александър Малинов, организирани от сдружение “Петко Каравелов”. 

Общината беше представена от зам- кмета Стефан Стоянов и кмета на район “Централен” Георги Стаменов. На молебена бяха още общински съветници, омбудсманът Борислав Стаматов, политици. Активисти на БСП дойдоха с кандидата за кмет арх. Палазов. 


“Вече 33- та година организираме на този ден отбелязването на този велик ден за България”, каза Владимир Дончев, бивш депутат от НДСВ. Участник в сдружение “Петко Каравелов”. 

Адвокат Дончев и този път не пропусна празника, въпреки че е със счупена ръка. Обясни, че е пострадал при битов инцидент. 

Снимки от Валентина Биларева

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
lostop

lostop

22.09.2023 | 11:46

Това е по-добро от всяка виагра!!!. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ------ https://marketl.ink/biocom

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?