4232

Отборът на Пловдивската пожарна стана републикански шампион по футзал

Отборът на Пловдивската пожарна стана републикански шампион по футзал. Състезанието се проведе на 18 и 19 април в Стара Загора. Общо девет футболни отбора от страната оспорваха първенството за купата на Републиката. Оказа се, че най-добрите футболисти са пловдивчани. Доказа го и играта на финала, до който достигнаха два пловдивски отбора- на пожарната служба и на полицията.

Огнеборците под тепетата спечелиха първенството с резултат 4:1, като успяха да оберат и почти всички индивидуални награди. Срещите от първенството бяха оспорвани и много емоционални, но преди всичко показаха изключителна колегиалност и завидно спортменство. Щастливите шампиони позираха за снимка с купата, заедно с директора си- старши комисар Васил Димов, който присъства на финала и връчи индивидуалните награди на футболистите.  

Победителите в отбора на Пловдивската пожарна са Георги Рекин, Петър Петев, Стоян Здравков, Емил Аргиров, Никола Николов, Стефан Харлов, Петко Пинджев, Венцислав Изевков,Стефан Киков, Георги Лесев и Ивайло Димитров.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?