Следвайте ни

От сутринта: Опашки за втора игла се вият пред РЗИ в Пловдив СНИМКИ

viber icon

Опашки се заформиха пред РЗИ в Пловдив още в ранните часове на деня, видя репортер на "Марица".  На 90 % от чакащите там са за втора игла. Ваксинирането става сравнително бързо, няма недоволство сред чакащите. 

Ситуацията пред ваксинационния кабинет на ДКЦ "Пълмед" е спокойна. Има няколко чакащи граждани, които искат да се възползват от обявените "зелени коридори". Те могат да избират измежду ваксината на "АстраЗенека" и "Пфайзер". Дни преди празниците  от Регионалната здравна инспекция в Пловдив обявиха ваксинационните кабинети в града и региона, които ще са част от "зелените коридори". 

Днес желаещите могат да се сдобият с ваксина в „Пълмед“, в кабинета на МЦ "Медикус" - Тракия в ДКЦ-1, в „Медикус Алфа“, „Каспела“ и в болница „Св. Пантелеймон“. 

Утре, на Гергьовден и на 7 май  ще са активни имунизационни пунктове в: „Пълмед“, „Медицински център „Медикус“ в „Тракия“ и кабинета им в ДКЦ-1, в „Медикус Алфа“ и „Каспела“, а само на 7-ми – и в ДКЦ „Св. Георги“. 

На 8 май пловдивчани могат да се възползват от „зелените коридори“ в „Пълмед“,  кабинета на МЦ "Медикус" - Тракия в ДКЦ-1 и в „Медикус Алфа“. В последния ден  - 9 май – само в два пункта – кабинета на МЦ "Медикус" - Тракия в ДКЦ-1 и „Пълмед“. 

Паралелно със "зелените коридори" в Пловдив работят и всички разкрити имунизационни кабинети за поставяне на втора игла, включително в РЗИ. 

снимки от Наташа Манева

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Нали

Нали

04.05.2021 | 23:45

Тони Михайлов го боцкат с кожена игла!

Отговори
1 0
Боко

Боко

04.05.2021 | 14:23

Ха,ха! Къде е тая масова ваксинация бе о лигофрен? 10 души на кръст и то за 2 игла. С мешници!

Отговори
7 9
Я тихо бе

Я тихо бе

04.05.2021 | 16:54

Досега са поставени над 800 000 дози и след празниците продължава с пълна сила. До края на май ще минем над 1 милион. Никой не иска да мре от китайския вирус. Преди няколко месеца кр_етени като теб обясняваха как никой нямало да ваксинира.

Отговори
7 0
Нали

Нали

04.05.2021 | 13:53

Марица са в шок и ужас! След всичките им усилия да разколебаят хората, масовота ваксинация върви с пълна пара!

Отговори
9 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?