3906

От Пловдив до Карлово, но през Пазарджик: 40 екипажа стартират на ретро автопоход "Ромбус"

Цели 40 екипажа ще стартират на тазгодишния ретро автопоход "Ромбус". Надпреварата ще е два дни - на 22 и 23 юни, като участниците ще потеглят от Пловдив. 15 екипажа ще са от града под тепетата, а останалите - от цяла България.

В автомобилното шоу ще се включат 30 ретро коли, 10 мотора и един старовремски автобус. Колоната с реликви ще премине през Пазарджик, Панагюрище, Копривщица и ще финишира в Карлово.

Пищното мероприятие ще се проведе за четвърта поредна година, като в тазгодишното издание ще участва и екипаж от западната ни съседка Сърбия. Ще присъства и участник, който ще пристигне специално за събитието със мотоциклета си от Турция, разказаха организаторите.

Ценителите на ретро класиките ще имат възможност да изплакнат очи с изключително запазени и редки екземпляри на известни марки. Три години подред автошоуто събира и малки, и големи, за които ретро возилата са истинска тръпка, а за мнозина - начин на живот. Организаторите очакват и четвъртото издание да премине при засилен интерес, като обещават куп приятни изненади.

Оцени новината

Оцени новината
4.8/5 от 14 оценки
4.8/5 от 14 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?