Следвайте ни

От кметството на "Северен" отричат за студа в "Яворов"

viber icon

Парното в гимназия "Яворов" работи и е топло. Това заяви за "Марица" зам.-кметът на район "Северен" Лариса Кътова по повод на сигнала на наши читатели, че класните стаи са ледени.


"Пиша ви повод  на липсата на  отопление в гимназия "Яворов" вече втора  седмица. Учители и ученици прекарват часовете,  мръзнейки облечени с дебели якета , дори и шапки. Температурата в стаите е по - ниска дори от тази навън. След многобройни оплаквания до директорката на училището нищо не е променено и студът в класните стаи продължава. Молим за помощ Вас , с надеждата нещо да се промени" - това ни съобщават в сигнала.

 

"Разговарях с директорката Сашка Кръстева и тя ме увери, че няма проблем. Учениците са на топло. Единствено в три кабинета, където не се провеждат учебни занятия, се налага да се продухват тръбите. Но има климатици", обясни Лариса Кътова. Зам.-кметът увери, че проверка ще бъде направена на място.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (1)

Генчо Гунчев

12.12.2019 | 14:14
1 0

Същия студ събираме в ТОХА.Елате и при нас за проверка.

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?