Следвайте ни

От читателите: Голяма опасност дебне шофьорите на ул. „Скопие“ СНИМКИ

viber icon

Пловдивчанин написа писмо да градоначалника, районния кмет и омбудсмана, за да предупреди за голяма опасност на улица в града. Според Ники Димов на ул. „Скопие“ в район „Южен“ всеки момент може да стане катастрофа, тъй като на кръстовището с ул. „Братя Бъкстон“ зее голяма дупка с разместени павета.

За всеки случай човекът пусна и снимки, за да ги видят властниците, ако случайно не са забелязали досега огромния трап.

Ето писмото на бдителния гражданин:

Уважаеми г-н Димитров,

Уважаеми г-н Язов,

Уважаеми г-н Стаматов,

Пиша Ви това писмо, да Ви запозная с един проблем на район „Южен“. На кръстовището на улиците "Скопие" и "Братя Бъкстон", на паважа до Механотехникума се е образувала дупка и липсват павета. Това е предпоставка за създаване на ПТП.

Дупката с времето се разраства. Преди няколко месеца имаше дупка до светофара на същата улица до НАП. Тогава подадох сигнал и проблемът беше решен в кратък срок, за което Ви благодаря много.

Надявам се и този път на Вашата адекватна реакция. Моля, след завеждане на писмото да ми изпратите входящ номер. За сведение Ви оставям снимки.

Бъдете живи и здрави :)

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?