71

Освежават маркировката на пешеходните пътеки при натоварени кръстовища

Със студен шприц пластик тази нощ е обновена маркировката на пешеходните пътеки при кръстовището между улиците „Богомил“ и „Иларион Макариополски“ в Пловдив, след като точно за това място през последните няколко месеца бяха получени многобройни сигнали от загрижени граждани.

От „Организация и контрол на транспорта“ съобщават, че специализираният екип в предприятието предстои да освежи и другите пешеходни пътеки по „Богомил“ в участъка от бул. „Източен“ до ул. „Петко Д. Петков“, но при подходящи  метеорологични условия, така че да се спазят необходимите технологични изисквания.

Вече е изготвен списък на всички пешеходни пътеки в града, върху които трябва да се положи нова маркировка. Изпълнението ще започне при по-малки амплитуди  между нощните и дневните температури на пътните настилки. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
юоптбгнюог

юоптбгнюог

10.03.2023 | 16:16

Това трябва редовно да се прави, не да е събитие за новина.

Отговори
0 0
гьонсурати

гьонсурати

10.03.2023 | 14:40

Гьонсуратлъка на управата на града води до това, че повечето маркировки са изтрити. На важни и сложни кръстовища с години не се подновяват. Най са ми смешни милите ми сънародници, които искат нещо да се направи на тяхната улица точно. Другаде не е важно.

Отговори
0 1
Г. Бенев

Г. Бенев

10.03.2023 | 14:17

А кога ще има и маркировка на ул. "Г. Бенев", кога ще ремонтират дупките около и на прелеза и ще му сложат бяла стоп лента пред бариерите на прелеза? Всеки ден се спира вътре в прелеза.

Отговори
1 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?