46

Осигуряват паркоместа за клубовете до Колежа

Община Пловдив ще осигури паркоместа за треньорите и спортистите от залите до стадион „Христо Ботев“. Това стана ясно след като зам.-кметът по транспорт Тодор Чонов и директорът на ОП „Паркиране и репатриране“ Ненко Калакунов се срещнаха с треньори от клубовете. 

„Места трябват за нас, трябват и за родителите, които карат ежедневно децата си на тренировки в клубовете тук. Молбата ни е временно да получим места, които след края на строежа на стадиона, да бъдат освободени“, заяви Данаил Димитров от АСКБ „Тракиец“. Той и други треньори алармихара, че местата, които ползват, са разкопани заради строежа на стадион „Христо Ботев“.За да не бъдат лишени децата от тренировки, зам.-кметът Чонов пое ангажимент да се осигурят за безплатно ползване места от източната страна на бул. „Източен“, непосредствено пред входа на залите. „Ще го направим максимално бързо, а след края на строежа на Колежа, местата отново ще бъдат за граждани“, подчерта ресорният зам.-кмет. Предстои конкретните паркоместа да бъдат обозначени. Очаква се това да стане до края на месеца.

От "Тракиец" благодарят горещо на кмета и заместниците му за бързите и адекватни действия по решаването на наболелия проблем до Колежа. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Иван

Иван

16.11.2022 | 18:08

Браво на Общената

Отговори
1 0
Митко

Митко

16.11.2022 | 18:07

Браво

Отговори
1 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?