71

Оранжерии две в едно - хит на "Цветна пролет 2024" в Панаира

Традиционната изложба „Цветна пролет“ става все по-отворена към земеделските производители и любителите цветари. Модерни стъклени оранжерии – две в едно, ще бъдат представени за първи път на изложението. Парниците, които са румънско производство, имат приложение не само в зеленчукопроизводството, но могат да се превърнат и в екзотични зимни градини.

35-тото издание на „Цветна пролет“ ще се проведе от 3 до 7 април в Международен панаир Пловдив. В същия период ще бъде и изложението „Природа- Лов- Риболов“.

Прощъпалник на цветната изложба ще направи фирма с уникални термоизолирани кашпи. Най-голямото им предимство е, че предпазват корените на растенията от външните екстремни температури.

Като цяло специализираното събитие показва новостите във флористиката, овощарството, градинарството и озеленяването. Фермерите и земеделските стопани ще открият богато разнообразие от семена, луковици, посадъчен материал. Широката продуктова гама включва традиционни и екзотични видове растения и храсти, овошки и декоративни дръвчета. Градинарите ще намерят различни череши, сливи, ябълки, кайсии, праскови, нектарини, круши, бадеми, смокини, лешници, както и адаптирани за нашия климат видове киви, аронии, нарове, мушмули, дюли, райски ябълки, кестени. Почитателите на цитрусови плодове ще видят на „Цветна пролет“ лимонови, портокалови, грейпфрутови дръвчета и лимонови треви.

Оцени новината

Оцени новината
4.2/5 от 6 оценки
4.2/5 от 6 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
ryrtyrt

ryrtyrt

27.03.2024 | 15:39

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим!!:---- http://gg.gg/xlman

Отговори
0 3
Ели

Ели

28.03.2024 | 22:37

Чикиджия отчаян, импотент нещастен!

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?