49

Опитваме 4 вида уиски и гурме меню

Партито е в пиано бара на парк-хотел "Санкт Петербург"

Business Lady Club Plovdiv кани пловдивчани  на коледно парти с елегантна дегустация на четири вида премиум уискита от различни краища на света, водена от независимите уиски експерти на @WhiskyEventsBG, @WhiskyBarСандъкЪ и @BulgarianWhiskyAcademy /BgWA/ - Гергана Ангелова и Гаро Узунян.

Ще имате възможност да се насладите на класна селекция и да опознаете “водата на живота” чрез отпиване и интересна дискусия за една от бързоразвиващите се индустрии в последните десетилетия.

"Ще ви предложим тематична комбинация от кулинарни изкушения с гаранция за изисканост и индивидуалност във всеки детайл. Пригответе се за емоционално изживяване на сетивата, което ще се превърне в празник на изключителното удоволствие и ще остави траен спомен за едно различно събитие. Обединени от коледния дух, вдъхновени от прекрасната панорамна атмосфера, под музикалния аранжимент на бенда, ще можете да споделите идеи и да намерите съмишленици за вашите бъдещи каузи", разказаха организаторите. 

Кувертът за събитието е 150 лв. на човек. За всички дами от „Бизнес Лейди Клуб“ и техните кавалери се предлага преференциален семеен куверт от 200 лв.  

Организаторите на събитието очакват гостите от 19 часа днес в пиано бара на парк-хотел "Санкт Петербург", на 22 етаж. Дрескодът е официално коледно настроение.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?