49
Следвайте ни

Опасност в "Кючук Париж"! Освирепял звяр хвърля в ужас деца и майки

viber icon

Голямо агресивно куче обикаля от снощи пловдивския квартал, заключен между бул. „Никола Вапцаров”, Коматевско шосе и ул. „Акад Петър Динеков”, стресирайки живеещите в Кючук Париж.  

„Вероятно е изгубено и гладно, или болно. Страх ни е да излезем навън, защото може да нападне”, споделиха Татяна и Донатела пред екипа на „Марица”.

Вечерта те разхождали своя домашен любимец и хукнали да се прибират, след като видели, че огромен черен пес е застанал на отсрещния тротоар в готовност да нападне. Подали сигнал на тел. 112 с молба за съдействие безстопанственото животно да бъде прибрано.

До  опасното четириного нямаше стопанин, да не говорим, че такива кучета трябва да се извеждат с намордник, възмущават се  в квартала.

Млада майка с две малки деца побързала да  се скрие, за да не ги нападне звярът. Късно вечер отвън из квартала  се разнасяли виене, отчаян лай и скимтене. Хората считат, че е имало яростен кучешки бой.

Сутринта на поляната на Коматевско шосе до автобусната спирка видяхме четири-пет загризани до смърт котки, описа ужасена Донатела.  Тийнейджър  за всеки случай си взел нож, преди да тръгне да разхожда домашния си любимец, разказаха съседи.

Живеещите в квартала се надяват, че собственикът ще си прибере буйстващото куче или то ще бъде заловено, за да не се стигна до кървава злополука. 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Хахаха

Хахаха

27.09.2021 | 13:32

Емиииии страшни журналя сте . БРАВО , БРАВООООООО ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ВАШАТА СВЕЩЕНА ПРОСТАТА къде е Динеков , къде Коматевско , Вапцаров ? МЪКАААААААААА

Отговори
4 5
хихихи

хихихи

27.09.2021 | 15:11

Какво не разбра бе тъпчо, на поляната до дома за изоставени деца и акведукта имало разскъсани котки! Тоя трябва да го погнат от защита на животните!

Отговори
5 1
Поне

Поне

27.09.2021 | 15:27

Да бяха сложили и Македония да затворят както трябва .

Отговори
1 1
kak'Сиика

kak'Сиика

27.09.2021 | 12:00

Не е кастрирано, затова

Отговори
7 3
Батко

Батко

27.09.2021 | 13:28

Ама то иска да хапе, не да ебе!

Отговори
5 1
kak;Сиика

kak;Сиика

27.09.2021 | 15:49

У некастрираните хайванчета нивото на агресия е по-високо, това е доказано и не бъркайте тук размножителния инстинкт.

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?