Опашка за селфита с Борисов в Столипиново, той пусна шега за Барселона ВИДЕО

Опашка за селфита предизвика посещението на премиера Бойко Борисов в СОУ "Найден Геров" в Столипиново. След общата снимка с госта на целия учителски колектив, жителите на квартала също поискаха да се щракнат с него.

Преди това Борисов разпита учителите дали са усетили по джоба увеличението на заплатите, за което получи благодарности. Премиерът изслужа и оплакване за окаяното състояние на ДКЦ в квартала, което се нуждаело от близо милион за ремонт.

Премиерът разсмя множеството и с шега за приписваната му къща в Барселона. "Аз си мислех, че съм ерген, а сега се оказах с булка, тъща и къща. Ама нямам,  да знаете", заяви Борисов.

Деца от СОУ "Найден Геров" връчиха мартеници на премиера, който беше закичен и с Пижо и Пенда, изработени от общинското предприятие за хора с увреждания.

Училището е едно от петте в Пловдив, на които държавата чрез спортното министерство отпуска по 500 000 лева за физкултурни салони.

"Много са важни физкултурните салони, защото това е основната на спорта. В това училище ми казаха, че са 1300 деца, а нямат салон. След това ще им се подиграват, че не са се събличали в час по физическо", заяви преди това премиерът.

 
 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Пенчев

Пенчев

29.02.2020 | 14:52

Бойко, много внимавай с тия двамата - Здравко и Здравка, толкова са алчни, крадливи и "умни", че така ще те омацат с тия милиони, накрая ти ще си виновен за всичко, а те ще се излежават по плажовете в Дубай.

Отговори
1 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?