Следвайте ни

ОП „Градини и паркове“ разчиства пътеките на Гребната база от паднали дървета

viber icon

След сигнали на граждани за паднали при последната буря дървета на Гребната база екипи на „Градини и паркове“ разчистват екопътеките край изтрезвителя.  

„Със затопляне на времето се очаква все повече хора да излизат сред природата, затова се стремим да реагираме бързо на всеки сигнал, свързан с тяхната безопасност“, каза директорът на общинското предприятие Веселин Козарев.

Преди около десетина дни паднали дървета и клони бяха премахнати в участък на ул. „Отдих и култура“ и ул. „Рая“, откъде преминават много граждани. 

Предстои съвместни комисии с еколозите от районите „Западен“ и „Тракия“  да  направят експертна оценка за състоянието на видимо изцяло или частично изсъхнали дървета съответно на Гребната база и в „Лаута“.  След като бъдат дадени конкретни предписания и издадени заповеди от районните кметове, ОП „Градини и паркове“ ще предприеме необходимите санитарни дейности, увери Козарев.

Телефонът на „Градини и паркове“ за сигнали е  032/624 301.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Тракиец

Тракиец

01.04.2021 | 18:36

За Лаута трябва не комисия ами една бригада и... РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА... Щот има нападали дървета от 30 гОдин и без комисия еколози е видно, че са сухи!

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?