46
Следвайте ни

ОП "Чистота" се бори с нацистки драсканици в Пловдив

viber icon

Грозни драсканици, гарнирани с нацистки символи, се появиха тази нощ по фасадите на жилищни сгради на бул. „Копривщица“, алармира директорът на „Чистота“ Димитър Георгиев.

По думите му това става съвсем скоро, след като екипи на предприятието изцяло пребоядисаха нашарените стени на много от блоковете в квартала. Той призовава гражданите, които станат свидетели на подобни прояви, незабавно да сигнализират на тел. 112.

 

„Тези дни отново ще заличим всичко надраскано“, увери Георгиев. Категоричен е, че този вид „творчество“ няма да намери трайна почва в Пловдив. Като пример посочи многократното почистване от драсканици на подлезите и други обществени места в града.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Майная

Майная

12.10.2021 | 23:33

В СВАСТИКАТА няма нищо грозно . Свастиката е агрегатното състояние в ДНК то на всеки истински бял европеец в това число и българин . Свастиката е нашата кръв душа клетка хромозома молекула и памет . Напук на всеки евреин Ци-ганин соросоид ме-рзавец бо-:клук или обикновен пе-де-раст

Отговори
2 1
"умни, млади и красиви"

"умни, млади и красиви"

12.10.2021 | 19:20

Дечицата на старите, пияни седесари, едните джендъри, а другите фашунгери от агитките!

Отговори
0 3
Иванова

Иванова

12.10.2021 | 18:51

Не е ли време Инспекторатът към община Пловдив и МВР да започнат непримирима война с тези, които опустошават, загрозяват и съсипват с графитите си фасади, стени, паметници и всичко, до което се докоснат, нашарвайки го с тези грозни, цинични, гнусни и непристойни графити. Къде е Кметът, къде е МВР? Има ли заловени злосторници и колко санкции са наложени на тези, които обезобразяват сградите?

Отговори
4 3
Олеле

Олеле

12.10.2021 | 19:14

Голямо пищене за два надписа, голямо търкане...С парите, които ще отидат за тая глупост по-добре да окастрят хубаво клоните на софорите, че при първия вятър става мазало.

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?