3906

Онлайн супермаркетът Kolichka.bg се ребрандира и започва доставки в Пловдив

Освен в града под тепетата услугата ще обхваща района на Пазарджик и Асеновград

След успешния старт в София oнлайн супермаркетът Kolichka.bg се ребрандира и официално започва доставки и на територията на град Пловдив. Освен в града под тепетата услугата обхваща още района от Пазарджик до Асеновград, като по този начин платформата осигурява възможност за над 500 000 хиляди нови домакинства да пазаруват от уюта на дома си.

  • BG С НОВА КОРПОРАТИВНА ВИЗИЯ

Kolichka.bg премина през цялостен ребрандинг и съществена промяна в позиционирането за целия европейски пазар с цел разширяване на дейността си, включително и в България. Онлайн супермаркетът вече заема ключова позиция за изгодни и големи покупки под мотото „Много покупки. Много изгодно.“, като „се преоблича“ в нов уникален лилав цвят. Логото също е обновено – в стилизираната кошница с изпечен хляб е закодиран оптимистичния език на марката под формата на скрита усмивка.

  • БОГАТ АСОРТИМЕНТ И КЛЮЧОВИ ПАРТНЬОРИ

Kolichka.bg разполага с богат избор от над 10 000 продукта на цени, конкурентни на местните супермаркети. Онлайн доставчикът предлага пълна гама от хранителни продукти, био и специализирани храни, козметика, домашни потреби, аксесоари и храни за домашни любимци. За обхвата и качеството на асортимента, Kolichka.bg разчита на стратегически партньори, сред които METRO България. Клиентите могат да поръчват всички артикули от серията МETRO Chef, както и месо, свежа риба и зеленчуци. Доставчиците на Kolichka.bg имат свободен достъп до щандовете и склада на METRO, като по този начин гарантират персонализиран избор и високо качество на покупката. Още един аргумент за тези, които нямат опит с онлайн супермаркетите и предпочитат да пазаруват сами.

  • УНИКАЛНА СИСТЕМА ЗА ПАЗАРУВАНЕ

Онлайн платформата залага на уникална система за многократно пазаруване - „Многокупки“ с над 1500 продукта, изгодни седмични промоции и усъвършенстван модел на доставка, чрез който клиентите могат да следят поръчката си в реално време. Допълнително Kolichka.bg предлага и специална услуга за избор на адрес директно от картата на приложението, така че да се избегнат недоразумения при доставката.

„Искаме да покажем как изглежда според нас бъдещето на удобното пазаруване в регионите – нещо, което всеки да може да си позволи. Разбира се, искаме да го представим на възможно най-много българи. Знаем, че домакинствата все още не са напълно готови да преминат изцяло към онлайн пазаруване, но вярваме, че след като веднъж опитат Kolichka.bg, ние ще се превърнем в техен доверен партньор. Партньор, на когото ще разчитат все повече и повече. Това е достатъчен стимул за нас, за да започнем.“, казва Роберт Бреиц, международен директор на Kolichka.bg.

  • ВИСОКО КАЧЕСТВО И НИСКИ ЦЕНИ

Сред основните предимства на платформата са програмите „#Изгодна количка“ и „Повече за по-малко“ – селекция от над 200 продукта, необходими във всяко домакинство с гарантирано най-ниска онлайн цена. Стратегията, с която Kolichka.bg гарантира, че е най-изгодна за големи покупки, е на база ежедневен мониторинг на цените на над 5 000 артикула, като екипът ги сравнява с водещите канали на пазара. В резултат от гъвкавостта на стратегията стойността на средната потребителска кошница в Kolichka.bg е винаги по-евтина или сравнима с останалите онлайн и физически супермаркети.

  • ДОСТАВКИ ВИНАГИ НАВРЕМЕ

 Kolichka.bg предлага и нов стандарт на обслужване за всички свои клиенти без значение от населеното място. Това означава скорост на доставката до 180 минути, като за поръчки над 90 лева тя е безплатна. При поръчки на по-малка стойност такса доставка ще започва от 1 лев за двучасов диапазон. Безплатна ще бъде и всяка доставка, за която е избран 4-часов интервал на доставка.

  • РАБОТНО ВРЕМЕ

Работното време е съобразено с динамичния начин на живот – в Пловдив доставките ще се извършват всеки ден от 08:00 до 20:00 ч. в часови интервал по избор на клиента. Продуктите ще пристигат до врата до три часа след онлайн поръчката, като първата доставка винаги е безплатна.

  • РАЗШИРЯВАНЕ НА МРЕЖАТА

След София и Пловдив предстои Kolichka.bg да започне доставки и в град Варна, като по този начин онлайн търговецът вече ще има възможност да обслужва 35% от населението на България.

За Kolichka.bg:

Kolichka.bg стъпва на българския пазар през 2021 г. като в момента разширява обхвата на услугите в нови области. Компанията предлага асортимент от над 10 000 продукта и ежедневни промоции, с което затвърждава своята мисия – бързо, лесно и достъпно онлайн пазаруване с внимание към всеки клиент. Платформата ще продължи да разширява своята мрежа с цел национално покритие и качествено обслужване в цялата страна.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?