46

Олицетворение на добротата: Тържество за любимата леля Мариянка в ДГ "Космонавт"

„Мила", „Всеотдайна", „Грижовна", „Олицетворение на добротата", „Единствена и неповторима" – така родителите описват медицинската сестра Марияна Стоичкова, която от години посреща най-малките възпитаници на детската градина „Космонавт". Всички родители се борят, за да бъдат децата им в нейната група, и сега, когато тя ще приключва професионалния си път, те самите организираха тържество, за да я изпратят, както заслужава.

За да се осъществи това тържество, не е достатъчно само желанието на родителите. Затова се включиха учители от детската градина „Космонавт", директорката – Десислава Тотева, Стоян Алексиев, кмет на район Северен, който с радост прие предложението на родителите, и разбира се, най-важните – децата.

Учители, родители и деца посрещнаха Мариянка, за която тържеството бе изненада, посипвайки я с розови листа по пътя. Под ръководството на г-жа Генчева, децата казаха стихчета и пяха песнички, написани специално за толкова обичаната медицинска сестра.

Любимата леля Мариянка получи благодарности от родители, колеги и кметът Стоян Алексиев за дългогодишния й всеотдаен труд.

Тя получи златен медал „Педагог номер 1", множество грамоти, цветя и подаръци, които със сигурност заслужава. А емоцията – тя е най-ценният подарък и остава в сърцата на всички присъстващи.


Ах, колко е хубаво да видиш, че има човек, който толкова много деца и родители искрено обичат!

Оцени новината

Оцени новината
3.8/5 от 4 оценки
3.8/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
браво

браво

01.06.2023 | 09:13

ето това е признание детски истински светнали от любов очички... нека да е здрава и да се радва на тооолкова много обич..........

Отговори
2 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

31.05.2023 | 21:36

има го Д о б ро то

Отговори
4 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

31.05.2023 | 21:36

П о к л он

Отговори
4 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?