Око да види Комплекс „Корона” се появи в мащаб 1:30

През 2014 г. уникален макет, в почти реални размери, онагледи визията на комплекс "Корона" в кв. "Смирненски". Той бе пред очите на посетителите на мол "Пловдив" всеки ден, докато се строеше комплексът на “Пещерско шосе”, и така набираше все повече фенове сред преминаващите.  

"Такъв е ефектът от нетрадиционната реклама, с която реших да рискувам", коментира тогава собственикът на "Стройколукс" - предприемачът Христо Томов. Той не пожали средства за този супер скъп макет, който се оказа необичаен експеримент. При това не само по нашите географски ширини.  

Макетът представляваше точно копие на комплекс „Корона” в мащаб 1:30. Това е един огромен мащаб, всеки сантиметър от макета отговаря на реални 30 см от обекта, обясни Томов. Макетът търси силно визуално въздействие чрез пропорцията. Той повтаря оригиналния комплекс "Корона" дори в най-малкия детайл. На него може да се види ръкохватката на парапетите, дори профилът на дограмата или структурата на мазилката, както и обзавеждането. Така клиентът, разхождайки се, можеше да избере своето ново жилище.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?