Следвайте ни

Огромни дупки зейнаха пред гробищата в Кючука

viber icon

Огромни дупки зейнаха на кръстовището на бул. „Александър Стамболийски“ и „Братя Бъкстон“ - точно пред входа за Драганови гробища в район „Южен“. За това сигнализират пловдивчани, които всеки ден минават оттам.

На няколко места асфалтът е на дупки с големината на еднометрови кратери. Дълбоки са до 15 сантиметра и се пълнят след всеки дъжд. 

Дупките ще бъдат оправени в момента, в който общинският съвет гласува новите лимитни писма. Първата сесия ще е веднага след изборите и тогава те може да се гласуват. 

От кметството на „Южен“ припомнят, че всеки район има бюджет, с които си запълва уличните дупки. За поправяне на кръстовище обаче, то трябва да се затвори и да се търси обходен път.

„Трябва да се търси и обход и чак тогава да се пристъпи към работа. Ще запълним дупките при всички случаи. Имаме гласуван бюджет, но нямаме лимитни писма, а те ще бъдат гласувани едва след изборите“, обясни кметът на „Южен“ д-р Костадин Язов. 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?