Следвайте ни

Огласиха резултатите от класирането за прием в детските заведения в Пловдив

viber icon

Обявиха резултатите от проведеното последно за годината класиране за общо 156 свободни места от директорите на детските заведения.

От тях местата за най-малките (децата до 3-годишна възраст, които кандидатстват за яслените групи) са 19. За първа възрастова група – за децата, родени през 2017 година, са обявени 41 места. Свободните места за другите възрасти: за втора възрастова група 28, за трета подготвителна група 35 и за четвърта подготвителна група – 33 свободни места.

За обявените места кандидатстваха общо 447 деца. Най-голям е делът на децата за яслените групи – 300. За първа група в класирането участваха 82 деца, за втора 43 и за подготвителните групи (за 5- и 6-годишни деца) общо 22.

Утвърден е Графикът на предвидените класирания през 2021 година.  Той е публикуван в раздела с "Нормативни документи". Следващото класиране е на 26 януари 2021 г. При подаване на заявления за него, родителите е добре да се запознаят с обявените свободни места, които ще бъдат публикувани  до 18 януари 2021 г. включително. Повече информация може да бъде намерена на страницата на системата за прием на адрес www.dz-priem.plovdiv.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?