49
Следвайте ни

Официално: Ето го новия шеф на КАТ-Пловдив

viber icon

Йордан Милушев вече официално заема поста началник на "Пътна полиция" - Пловдив. Назначението му е факт след заповед на вътрешния министър. Той е с дългогодишен стаж в системата. Милушев ще бъде представен днес пред състава на пловдивската полиция. Пред колегите си той ще очертае своите приоритети.

Милушев присъства на акция на полицията в Пловдив, насочена към младите шофьори с малък стаж зад волана и високия пътнотранспортен травматизъм в града и региона. 

За него

Йордан Милушев е роден на 03.05.1971 г. Висшето си образование е завършил в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ в гр. Бургас. В системата на МВР започва работа през 2000 г. и целият му професионален стаж преминава в ОДМВР – Пловдив, като първоначално е назначен за районен инспектор в РУ – Асеновград. През 2005 г. става автоконтрольор в Първо РУ, а година по-късно заема същата позиция в сектор „Пътна полиция“. Пак там, в периода до 2011 г., е полицейски инспектор по линия на пътния контрол, организацията на движение и превантивната дейност. От 2011 г. до 2020 г. ръководи групата, осъществяваща аналитично-информационната дейност по направление на пътния травматизъм. До средата на тази година работи в „Охранителна полиция“ към РУ – Първомай, след което застава начело на група  „Охрана на обществения ред“ към отдел „Охранителна полиция“.  

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Жоро

Жоро

22.12.2021 | 14:57

Докато Киро от ПП изследва и анализира проблемите неговите приятели му назначават почтенни кадри

Отговори
4 0
намръщенЪ

намръщенЪ

22.12.2021 | 14:10

(към някои от предишните коментатори) - Стога сте пискали! Защо да не са стари кадри(ГЕРБери и не само), ако са кадърни и нямат опетнена с бъркане в кацата мед репутация - да ги назначава. В България не вали от подготвени ченгета, ние ли да се главим на тези служби?!

Отговори
2 3
Чичо

Чичо

22.12.2021 | 11:53

Цялото Първомай на високи постови в новата влас . Пловдив става Първомайкка околия . Даже и България .Пътя на Копринката .

Отговори
10 1
Продължаваме Измамата

Продължаваме Измамата

22.12.2021 | 10:06

Радо Начев гербаджийски кадър отиде на ръководен пост в София ? И не само той .На 27 години стана шеф на кат Плоедив по време на върлата гербсджийска власт

Отговори
11 6
Продължаваме Измамата

Продължаваме Измамата

22.12.2021 | 10:04

Това ли вие промяната ?????? Нов бар със стари К не става

Отговори
16 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?