Следвайте ни

Общински съветник алармира: Околовръстното на Пловдив е опасно 

viber icon

Околовръстното шосе на Пловдив, особено при пресечката с Коматево, е опасно. За това алармира общинският съветник Георги Величков от "Ние Гражданите" преди началото на днешната сесия на местния парламент. 


Той твърди, че в участъка липсват пътни знаци. "Околовръстното е натоварена отсечка. Нека не чакаме да стане инцидент, да бъдат погубени нечии животи, нечии деца", каза Величков. 


И призова да се отправи молба до АПИ за незабавно обезопасяване, а молбата  да бъде подписана от всички съветници.

Преди началото на сесията пък протестиращи, които настояват за честен конкурс за шефа на КОЦ, чакаха кмета Здравко Димитров,  за да попитат кога ще бъде общественото обсъждане. Той им отговари, че все още няма насрочена дата, но ще ги уведоми. Димитров отново увери гражданите, че новият конкурс ще бъде честен и прозрачен.

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ДЕСЕН

ДЕСЕН

07.10.2020 | 11:22

Че е опасно, опасно е. Но, че и общинския съветник не знае , че околовръстното е в община Родопи също е вярно.Пловдивчани трябва да внимават КОЙ пращат в общинския съвет или парламента.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?