Следвайте ни

Камион на "Градини и паркове" гази тревни площи, вместо да ги пази

viber icon

Работниците на ОП „Градини и паркове“, които трябва да се грижат за зеленината на Пловдив, нагазиха с камион в тревна площ в квартал „Смирненски“, видя репортер на "Марица". Превозното средство бе паркирано в междублоковото пространство за улеснение на служителите, които събират окосената преди повече от седмица трева. От кабината на водача пък се носи мощна чалга.

„Преди паркираха камиона на улицата и с колички носеха окосеното до него. Сега се изтарикатиха. Не е нормално. Това значи ли, че аз мога да си паркирам колата там. Освен това, след като си свършиха работата, поне 30 минути стояха тук без нищо да правят“, коментират живеещите в района.

Неправилно спряната общинска техника се намира в междублоковото пространство на ул. „Равнища“ и „Бряст“. 

"Със служебна техника "Паркове и градини" могат да влизат ако площта е по-голяма. Така процедиране например, в квартал Тракия. Във всички други случаи тревата се изнася с платнища. Това е обикновен троскот, не е морава и няма проблем, че се гази", обясниха от ОП "Градини и паркове".

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Чича

Чича

06.07.2020 | 12:56

Яница , Яница , па си изкара някой лев неподготвена Някой изпратил снимка ,някой казал ,някой виуял И..., Хоп манги от вкъщи .много тъпо но лесно . А защо " Камионът е влязъл , отговори ?

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?