Следвайте ни

Общински екипи обработват шахтите срещу гризачи

viber icon

Поради  неблагоприятни метеорологични условия  частично се  променя графикът за пролетната канална дератизация. Това съобщават от ОП „Дезинфекционна станция“, като напомнят, че при плановата обработка в уличните дъждоприемни шахти се зарежда препарат (родентицид) за борба срещу гризачи. 

Общинските екипи ще работят по следния променен график :

- на 16 март (вторник)   – район „Южен“,  кв. „Коматево“;

- на 17 март (сряда) – район „Западен“, кв. „Прослав“;

- на 18 март (четвъртък) – район „Тракия“.

От общинското предприятие призовават пловдивчани да съдействат за успешното провеждане на мероприятието, като не паркират своите автомобили върху дъждоприемните  шахти в часовия диапазон 8:30 – 15:00 часа в дните, посочени в работния график. При неподходящи метеорологични условия е възможно да настъпят нови промени.

Поради предвидената дезинфекция, дезинсекция и дератизация тази седмица редовното почистване на дъждоприемните шахти по график ще се извършва само на 15 март (понеделник), информират от ОП „Чистота“. Екипите на фирмата изпълнител КМД ще работят в район „Западен“ – във вътрешнокварталните улици в пространството между  ул. „Царевец“, северната страна на железопътната линия и бул. „Пещерско шосе“. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?