Следвайте ни

Общината търси изпълнител на детска градина с 8 групи в „Тракия“

Срещу 2,6 млн. лева ще бъдат отворени места за около 200 деца

viber icon

Нова детска градина ще бъде построена в ЖК „Тракия“, става ясно от обявление на местната администрация и отворена обществена поръчка в АОП. Сградата на детската градина по задание на Общината е проектирана за осем групи с по 25 деца на целодневен режим на престой. Тя ще се намира в близост до бул. "Освобождение" срещу магазин "Кауфланд" в квартала.

Застроената площ ще бъде общо 1522,72 кв. м, а разгънатата - 2522,65 кв.м. Тя ще е разделена на три секции, свързани помежду си с топла връзка. В първата ще се помещават две детски групи на първия етаж и още две - на втория. Следващата секция също ще е с четири групи – по две на етаж, с асансьор и машинно помещение, администрация. В третата ще се построи физкултурен салон, съблекални към него. Четвъртата е предназначена за кухненски блок с перално и др. поддържащи помещения.  

Възложител на обекта е община Пловдив, а прогнозната му стойност е 2,6 млн. лв. без ДДС.  Кандидатите ще имат срок до 13 май да подадат оферти. Бъдещият строител ще има 18 месеца за да изпълни проекта. 

Станимир Кронев

Станимир Кронев

Репортер-редактор - екип "Бизнес"

Станимир Кронев е завършил журналистика в СУ и финанси в ПУ. Участва в създаването на редица културни и развлекателни събития в Пловдив. Публикува в американски издания.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?