Следвайте ни

Общината и ДФ „Пловдив 112“ на тайна среща в понеделник?

viber icon

Общината, в лицето на заместник-кметът Йордан Ставрев, и членове на Доброволно формирование „Пловдив 112“ ще се срещнат утре в опит да тушират създалото се напрежение и да изгладят неяснотите около извършвания одит на дейността на доброволците, научи „Марица“. 

Точното време и мястото на срещата са непотвърдени, но според първоначалната информация това ще се случи в запечатания офис на формированието в следобедните часове. 

На 11 юни офисът на ДФ „Пловдив 112“ осъмна със запечатана врата след съмнения за финансови злоупотреби. Ръководителят на формированието Георги Влайков бе освободен от длъжност, а мястото му зае доброволецът Атанас Даков. 

Пред „Марица“ Влайков коментира, че не се притеснява от започнатия одит и че ще съдейства с всичко по силите си. „Надявам се само да не се опетни името на доброволците“, посочи той. 

Заместник-кметът Йордан Ставрев коментира, че има установени нарушения, но ще ги коментира чак след края на проверката. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ангел

Ангел

14.06.2020 | 20:28

Тайна среща-каква тайна среща бе да се разберат как ще продължат да източват пари от общината и републиканския бюджет ли? Или как по нагло да просят пари от дарители за джобовете си.Това формирование сам по себе си е опасно състоящо се от хора непрофесионалисти с огромни претенции,че са мултифунционални.Общината да насочи внимание и ресурси към институциите където наистина работят професионалисти.ИСТИНСКИЯ ДОБРОВОЛЕЦ ВЪРШИ ВСИЧКО ДОБРОВОЛНО БЕЗ PR парадирайки колко е можещ а при тези е точно обратно.

Отговори
2 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?