Следвайте ни

Община Пловдив участва онлайн в Международната туристическа борса

viber icon

Община Пловдив участва в 41-то издание на Международната туристическа борса World Travel Market (WTM) – Лондон. Най-голямото в света събитие за професионалисти в туристическата индустрия за първи път в историята си се провежда виртуално в периода от 9 до 11 ноември. 

В дните на изложението от 7:00 до 22:00 часа онлайн посетителите могат да получат информация за културно-историческото наследство на Пловдив и възможностите му за съчетаване със специализирани форми на туризъм - винен, гурме и др., без да напускат домовете си, като  използват завладяваща интерактивна среда. 

Форматът позволява достъп на потребители от целия свят. Виртуалното издание на изложението предоставя възможност и за възстановяване и създаване на нови партньорства, в рамките на провеждащите се конференции и форуми на живо, дискусии и индивидуални срещи. 

Основната цел на тазгодишното издание на WTM – Лондон е насочена към подпомагане възстановяването на туристическия сектор в условията на глобална здравна пандемия и идентифицирането на тенденциите и иновациите, оформящи неговото бъдеще.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?