Следвайте ни

Община Пловдив търси с конкурс най-добрия млад предприемач

viber icon

Стартира набирането на бизнес планове за участие в конкурса „Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив“. Той се организира от Община Пловдив и отдел „Спорт и младежки дейности” и има за цел да стимулира креативното мислене на младите хора и да подпомогне тяхното развитие в бизнес сферата. Община Пловдив единствена в страната, която провежда подобен конкурс.

В надпреварата, която се провежда за дванадесета поредна година, имат право да участват всички български граждани с адресна регистрация на територията на Пловдив на възраст от 18 до 35 навършени години.  

Кандидатите трябва да разработят бизнес план в подходяща форма за представяне на бизнеса и идеите за неговата реализация. 

Жури в състав от външни експерти и експерти от Община Пловдив ще оценяват работите на участниците в два етапа. След това ще бъдат определени четирите най-добри бизнес плана, които ще спечелят паричните награди в конкурса. Победителят ще получи голямата награда – чек на стойност 7 000 лв., класиралият се на втора позиция – 4 000 лв. и двамата на трето място, ще вземат по 2 000 лв. 

Бизнес планове ще могат да се подават всеки работен ден от 08:30 до 17:00 часа в деловодството на Община Пловдив на пл. „Стефан Стамболов“ №1 или по пощата на адрес:

Община Пловдив,

пл. “Стефан Стамболов” № 1,

Пловдив 4000,

За: Конкурс за Най-добър млад предприемач на Пловдив като ще важи датата на пощенското клеймо. Крайният срок за участие е 30.04.2021 г.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?