Следвайте ни

Община Пловдив си върна собствеността на ст. „Христо Ботев“

viber icon

Община Пловдив си върна днес отново собствеността на стадион „Христо Ботев“. Комисия, председателствана от заместник-кмета по спорта Георги Титюков огледа преди обед състоянието на спортното съоръжение и „прие“ от изпълнителния директор на ПФК Ботев 1912 Иван Йотков стадиона и намиращите се на територията му строителни материали.

„Предложението за разпределение на отпуснатите от държавата средства ще бъде входирано за предстоящата сесия на Общински съвет, вече е разгледано в комисиите. След като от клубовете представят проекти, Община Пловдив ще може да обяви обществени поръчки и да избере изпълнител за строежа на стадион „Христо Ботев“, заяви Георги Титюков.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ГЪДЮ

07.03.2020 | 13:50

ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ДА ВНИМАВА СЪС СОБСТВЕНОСТТА НА ОБЕКТА,ЗА ДА НЕ СТАНЕ ВРЪТКАТА СЪС СОБСТВЕНОСТТА НА ПАНАИРА И СТАРИЯ ГРАД!!!!!КОЛКОТО ПАРИ ИМА-ТОЛКОВА!!! НИКАКВИ ЗАЕМИ,НИКАКВИ ИПОТЕКИ,НИКАКВИ СЪСОБСТВЕНИЦИ!!!!!ИМАШ КРАВА/РАЗБИРАЙ ПАРИ/-ПИЕШ МЛЯКО-НЯМАШ КРАВА-НЯМА ДА ПИЕШ!!!!! ТОВА Е...ОНЯ С КАСКЕТА ДА ГИ СЛЕДИ ЧРЕЗ СВОИТЕ ХОРА ПО МЕСТА!!!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?