46
Следвайте ни

Община Пловдив: Не водим преговори за нова онлайн платформа за таксита

viber icon

С нас не са водени разговори, нито е постъпвало официално намерение или запитване от страна на инициаторите за нова онлайн платформа за наемане на таксита, съобщава от пресцентъра на община Пловдив. В тази връзка въпросната онлайн платформа не е регламентирана в местните нормативни документи. 

"Напомняме, че цената на услугата на таксиметровите компании на територията на общината се регламентира съгласно решение на Общинския съвет, според което минималната тарифа през деня и нощта е съответно 65ст. и 75 ст. и максимални стойности на км - 1,10 лева дневна и 1,30 лева нощна", допълват от общината.

В момента на базата на конкуренцията и на качеството на услугата, която предлагат, фирмите имат възможност да взимат решение на каква тарифа да работят в рамките на одобрената от Общинския съвет.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Володя Домашенко

Володя Домашенко

10.12.2021 | 13:24

Естествено, че няма да водя разговори по тази тема с пресцентъра, но със зам.кмета сме провели няколко, разговора! Не му се сърдя, че се извъртя, и аз съм работил някога на заплата и го разбирам, до някъде!...

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?