71
Следвайте ни

Община Пловдив напомня: Приключва срокът за онлайн преброяването

viber icon

Община Пловдив напомня  на всички, които все още не са се преброили: може да преброите електронно себе си и семейството до 30.09.2021 г. /четвъртък/.  За целта е необходимо да попълните онлайн преброителната карта на www.census2021.bg

Попълването на картата е бързо и лесно – необходими са компютър, таблет или мобилен телефон, български документ за самоличност, ЕГН и валиден електронен адрес. Преброителната карта може да видите на следния адрес: https://census2021.bg/wp-content/uploads/2021/06/karta_jilishta_16str_obrazec.pdf .

В процес сме на осъществяване на най-голямото статистическо изследване в страната ни през 2021 г., а именно преброяването на населението и жилищния фонд, в резултат на което ще може да бъде събрана качествена и съпоставима информация за броя, демографската структура и социално-икономическите характеристики на населението и характеристики на сградния фонд и жилищните условия на домакинствата. Данните от преброяването ще се използват в процеса на вземане на решения и при разпределяне на финансиране в различни области като образование, здравеопазване, социална защита и др., а също така ще бъдат в основата на разработването на национални и регионални политики.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?