Следвайте ни

Обсъждаме онлайн как ще се харчат парите на Пловдив ВИДЕО

viber icon

Граждани могат да получат днес повече информация  за това как ще се разходват през тази година парите на Община Пловдив. Общественото обсъждане на бюджета започва в 12 часа и този път  ще се провежда онлайн заради  извънредните мерки.

За достъп се препоръчва линк: http://egov-box.plovdiv.bg/login.aspx?meet=2567314479  или чрез  сайт: http://egov-box.plovdiv.bg, чрез въвеждане на код  2567314479. Презентацията ще се излъчва  на сайта plovdiv.bg и на фейсбук  страницата на общината.

Кметът Здравко Димитров няма да участва в  обсъждането, защото от днес е в отпуск. Длъжността изпълнява неговият заместник Анести Тимчев.

В градската хазна се очакват  418 083 124 лева приходи, от които държавата осигурява почти 226 млн. лева, а останалите 192 милиона са постъпления от местните данъци, такси, глоби и разпореждане с  общински имоти. Толкова са и планираните разходи за всички дейности - образование, здравеопазване, социална политика, комунални услуги, спорт, култура, основни ремонти, строителни обекти, проектиране.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?