Следвайте ни

Обрат и гняв в "Прослав"! Водата пак изчезна

viber icon

30 минути. Толкова трая радостта на прославчани, че водата отново текна от чешмите, предаде репортер на "Марица". След като първо тръгна вода черна като катран, малко се поизбистри и хората се юрнаха да мият чинии и да си вземат душ. Половин час по-късно обаче настъпи дежа вю.

Търпението на прославчани вече се изчерпа. Вече не е ясно дали тази вечер ще се правят още опити за пускане на водата или задачата ще е първа в списъка утре.

"Това вече мина всякакви граници. Подигравка! Направиха ни на маймуни", коментират жители, които се заканиха, че няма да оставят първобитната ситуация без последствия. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

НеИзкъпан

НеИзкъпан

11.06.2021 | 14:39

Този г-н Главен инженер трябва да дойде на място и да се удави в образувалата се локва. Първо вчера в сайта нямаше отразяване на авария а на планов ремонт , второ още от 16:00 на номера на ВиК никой не вдига , Трето да излизат с официални постановления че имало вода 3-4 часа са глупости вода имаше няма и 30 минути. Все пак да не забравяме , че една година новините параноясват възрасни и млади , че има смъртоносен вирус и трябва да се мият постоянно ръце и прочие - кой ще поеме отговорноста за това че повече от 24 часа това право беше отнето на над 10 000души живеещи в квартала !

Отговори
1 0
Един там

Един там

10.06.2021 | 23:25

Как през всичките години един път не чух някой да се оплаче в центъра или Кършияка от спиране на водата, а в Прослав, това е ежедневната ролетка - ще има ли и докога. Това си е за затвор, водата е основна необходимост, гарантирана от законите и услугата по поддръжка влиза в цената, която плащаме. Ако трябва, да сменят абсолютно всички основни тръбопроводи, преди отговорните лица да бъдат наврени под тях от леко изнервените хора в района. Защо не направят същата постановка в центъра или около новотела, да видим дали ще има оцелели меринджеи?!

Отговори
8 0
Ричард

Ричард

10.06.2021 | 23:43

Проблемите тепърва предстоят с калта и пясъка в уредите...

Отговори
1 0
Анонимен

Анонимен

10.06.2021 | 23:09

Под всякаква критика!!! Цял ден без вода, а на всичкото отгоре и се подиграват с хората.Живеем в двадесет и първи век, и още имаме проблеми с водоподаването-поне три пъти в седмицата се спира водата, но това вече прекрачва границите.Нека се замислят, че има и хора с медицински проблеми, на които им трябва вода,че има хора, които не могат да си позволят вода от магазина,че плащаме 2,23лв/куб, за да имаме постоянни ремонти и аварии, а и качеството на водата ни не е от най-добрите.Дано нещата се оправят до края на деня и нека от ВиК се замислят за затрудненията,които предоставят и вече да обмислят по- добре плановите си ремонти и да се стараят да бъдат по-коректни с информацията, която предоставят, а не да уведомят на интернет страницата си,че водоподаване ще има към 16:00ч и вече, в 23:00 да няма още вода и да не знаем какво да очакваме следващите часове.

Отговори
7 0
Ричард

Ричард

10.06.2021 | 22:46

За перални, миялни, бойлери, батерии ... стига вече...

Отговори
1 0
Не на монопола

Не на монопола

10.06.2021 | 22:27

Гарантирано ще си търсим правата!

Отговори
7 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?