Следвайте ни

Обръщение на Славчо Атанасов към пловдивчани:

viber icon


Обръщение на Славчо Атанасов към пловдивчани:


Скъпи съграждани,
приятели,


На 23 октомври, много от вас предпочетоха да не излязат да гласуват, спокойни, че в Пловдив всичко е решено. Но днес, мисля, че трябва да кажем ясно и на глас : Изборът за Пловдив е избор за цяла България. За тези 20 години на преход ние постигнахме добри резултати, много други не успяхме. Но категорично постигнахме едно и то е свободата - свободата на духа, свободата да работим и да печелим, да купуваме и продаваме, без да се притесняваме от това, че някой ни следи. Това е част от демокрацията . Тези избори са толкова важни, защото с тях ние трябва да защитим демокрацията. Като се замислим и обърнем назад, ще видим, че през изминалите две години управляващите не успяха да постигнат нищо, освен едно - по -голяма част от българите да обеднеят още повече. Това, което видяхме бяха показни арести и масово подслушване. Видяхме и как олигархията в България застана изцяло зад ГЕРБ.
. Вярвам, че купените гласове няма да надделеят над гласовете на свободните хора. Когато избираш кой да управлява през следващите четири години не трябва да подхождаш към този избор лековато, да се лъжеш както се лъгахме през последните 20 години - по големи приказки, обещания за пари и светло бъдеще. По-добре да заложим на сигурното, на доказаното, на хората, които познавате, които вече са показали, че могат да се справят, дори и в трудни ситуации. Постигнахме необходимите инвестиционни условия и добър кредитен рейтинг - време е да използваме резултата на нашите усилия в полза на един свободен и силен икономически Пловдив, в полза на повишаване доходите на пловдивчани.
Ние сме пловдивчани и живеем в най-хубавия град. Той е хубав не само защото има хилядолетни традиции, но и защото в него живеят най-свободните хора в България. `И аз съм убеден, че ние ще останем такива, защото ще победим в неделя с номер 29.
Вярвам във вас, пловдивчани!

Да живее Пловдив!
Да живее България!

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (17)

без име

без име

29.10.2011 | 19:11

8.VІІ.2011 г. Бойко Борисов пред министрите: С 3 милиарда излишък ще асфалтирам и лунната пътека на морето чуденка Просто нямам думи! От 8,2 сега в резерва са останали 4,5 милиарда лева. Въпреки това 93% от хората казват, че живеят по-зле. Пенсионната система, здравеопазването и образованието са изпаднали в кома. Монополите са ни притиснали до стената и ни дерат както си искат. Накъдето и да се обърнеш - хаос, нищета и корупция. А ти твърдиш, че управляваш страната като Господ! Чудя се аз ли недовиждам или ти си за психиатрията? 9.VІІ.2011 г. Цветанов: Престъпниците се чувстват безнаказани цитати "...симбиозата между политическите партии и тежката организирана престъпност - статукво, което ГЕРБ се опитва да разбие". ДА РАЗБИЕ ИЛИ ДА ОВЛАДЕЕ? ОВЛАДЯВАНЕТО НА ВСС И НАЗНАЧЕНИЯТА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, ОСОБЕНО НА ПРИЯТЕЛКАТА МУ ВЛАДИМИРА ЯНЕВА СА ПРИМЕР ЗА ЧЕСТНОСТ? "Цветан Цветанов отчете, че има повече разкрити престъпления, повече задържани бандити и по-малко престъпления, извършени в страната по принцип". ДОРИ СПОРЕД ОФИЦИАЛНАТА СТАТИСТИКА БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ СЕ УВЕЛИЧАВА! ЗАЩО ЛЪЖЕ ТАКА ЦИНИЧНО? "...дарението е благороден акт и то не привилегирова, когото и да било". ДОРИ И ДЕЦАТА РАЗБРАХА, ЧЕ ДАРЕНИЯТА КЪМ МВР СА ОФИЦИАЛНА КОРУПЦИЯ! ТУК ДОРИ ДУМАТА "ЦИНИЗЪМ" Е СЛАБА! КОМУНИЗМЪТ СИ ОТИВА, НО МИЛИЦИОНЕРОСОЦИАЛИЗМЪТ СЕ ЗАВРЪЩА, СПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА!

Отговори
0 0
OldTen

OldTen

29.10.2011 | 17:37

Глупачке "без име", въпроса е не дали а с колко?

Отговори
0 0
без име

без име

29.10.2011 | 16:53

17. На партийно събрание Бойко Борисов заявил: - Другари (по навик герберите използват това обръщение, но го казват с отвращение защото са антикомунисти по рождение), Европейският съюз няма да ни позволи да изградим сталинизация и затова ще се ограничим с путинизация. Един гербер много искал да се издигне и прилежно си записвал думите на вожда. След известно време той попитал: - Другарю Борисов, какви успехи постигнахме в путКинизацията? 18. Две герберки седят в кафенето на пловдивския хотел Проституционал и си приказват: - На последното партийно събрание Бойко Борисов ми намигна – похвалила се едната. - А на мен ми обеща, че ще ме погали по гъза – казала другата. - Ама на голичко ли? – попитала първата. - Че как иначе! - Нали си болна от СПИН? - Е, то от голи приказки не прихваща – успокоила я втората.

Отговори
0 0
чао

чао

29.10.2011 | 14:05

Обръщение на Пловдивчани към Слачо Атанасов: Довиждане и си хващай пътя към село!Достатъчно опрапасти нашия хубав град!

Отговори
0 0
без име

без име

29.10.2011 | 13:42

OldTen е велик "мислител" и яростен плювач. На 15.І в темата "Проектантът: Ще ги съдя, ако преместят паметника на Филип Македонски" той казва дословно следното: "Филип Македонски е велик древен грък,.... В града няма да има нужда от никакво производство и промишленост или измислени бизнес центрове, а само хотели, ресторанти и ПРОСТИТУТКИ. Пловдив ще стане НАЙ-БОГАТИЯ ГРАД в страната, но за жалост малко хора разбират това нещо!" Като истински милиционер OldTen иска да осигури работа на всички гербаджийки. При това - честно, без да се подмятат списъци под масата и без фалшивите конкурси на Павлинка Кацарова. Ф.М. не е грък, но вместо да прочете и разбере, OldTen се опитва със съвременни факти да „аргументира” незнанието си. Милиционерският му мозък дори не може да проумее, че днешните виелици не са причина за ланшните поледици! На 2.ІІ Кирил Добрев казва по адрес на Цветан Цветанов „мълчи като комунист на разпит”. Въпреки че се репчи като правоверен антикомунист, OldTen открадва посочената фраза и по милиционерски я размахва като собствено бойно знаме без да проумее, че тя героизира комунистите. След спор на 8 и 9.ІV той се отказа от името си и започна да се подписва с моите. Виждам, че сега отново се е осмелил да се появи.

Отговори
0 0
вайъй

вайъй

29.10.2011 | 11:43

Без име,ти си един анонимен доносник,като твоя шеф-лафчо.Тук никой да нищо не агитира,а хората си изказват възмущението от един некадърник и шайка крадливи софпаджии около него,които са анонимни и без име.Толкова ли си тъп,та не можеш да го разбереш?

Отговори
0 0
OldTen

OldTen

29.10.2011 | 07:57

"Комунист да се тревожи за демокрацията е все едно аптекар да се вайка, че има грипна епидемия."

Отговори
0 0
Хайван Смотев

Хайван Смотев

29.10.2011 | 07:29

Тoва недоразумение на Здравка Калинчева "без име",... и "plovdiv" е нещо превъртяла. Нея ще я оправи само Павлинка и Киркова, и тя си го знае. Преди същата защитаваше Калинчева и Кисьов, сега застава зад Славчо с характерната си простотия. Аз я питам два въпроса: 1. Кой финансира най-безумно скъпата кампания в града на Здравка Калинчева/ по груби изчисления е около 500 000 лева/? 2. Как от критици на настоящото статукво станахте негови поддръжници? Отговор няма да има а само канонада от простотии във всички статии!

Отговори
0 0
без име

без име

29.10.2011 | 07:25

Агитациите в предизборния ден са забранени от закона. Тук виждаме как някои хора спазват собствения си закон! Ще напомня само, че така беше и миналата събота.

Отговори
0 0
Майна

Майна

29.10.2011 | 06:29

Каквото и да говорите Славчо Атанасов е най лошият кмет в историята на Пловдив.Човека е добър,но екипът му е много слаб и е време да си ходи.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?