Следвайте ни

Обявиха конкурс за шеф на Агенцията по храните в Пловдив

viber icon

Месец след възстановяването на д-р Иван Шиков като шеф на Областна дирекция по безопасност на храните – Пловдив, има обявен конкурс за директорския пост, научи "Марица". Процедурата е стандартна, по реда на Закона за държавния служител.

Кандидатите трябва да отговярат на няколко изисквания. Да бъдат магистри по една от следните специалности: ветеринарна медицина, хуманна медицина, икономика, зооинженерство, агрономство, хранителни технологии, както и да имат професионален опит не по-малко от 4-години.

Конкурсът ще се проведе в писмена и устна форма. Документи се подават в централно управление на Българска агенция по безопасност на храните в София, а крайният срок е до 13.08.2021 г. - 17,00 часа.

Минималният размер на основната заплата за длъжността директор е в размер на 790. Основното възнаграждение обаче ще се определи в зависимост от професионалния опит на спечелилия конкурса кандидат, съгласно Наредбата за заплатите на служителите в държавната администрация.

Мария Петрова

Мария Петрова

Журналист - екип "Бизнес"

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Иван

Иван

06.08.2021 | 11:31

Не можеш! Вече е избран.

Отговори
0 0
Извинете

Извинете

05.08.2021 | 20:57

А може ли аз да се намърдам там, няма да се облажвам от кацата с меда,обещавам.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?