Следвайте ни

Обновяват тротоари до детските градини в Пловдив

viber icon

Смяна на разбитите плочки пред детските градини започна в район "Централен".  В кметството са намерили по-евтин начин за ремонт, защото парите за благоустрояване са ограничени. Изграждаме нова основа на тротоарите от несортиран трошен камък и пясък,  разказа кметът на района Георги Стаменов. Пред ДГ „Люляк“ на ул. „Екзарх Йосиф“ и пред ДГ „Радост“ на ул. „Колоездачна“ в Съдийския квартал се обновяват над 500 кв. метра настилки. Фирмата изпълнител е поела ангажимент да приключи с ремонта до началото на април.

В Съдийския квартал ще се строи още едно детско заведение с две яслени групи. Изграждането на забавачката е включено в капиталовата програма на Община Пловдив  след дългогодишните искания на квартала.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Вили

Вили

23.03.2021 | 12:45

И дано да набият колчета, защото сутрин пред "Люляк" тротоарът е предпочитано място за паркиране, въпреки наличието на свободни места на уличното платно.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?