49

Обновиха пейките и шадравана на площад „Антон Чехов“ в „Северен“

Съвместна акция по облагородяване на пространството на площад „Антон Чехов“ бе осъществена вчера. Бяха сменени счупените ребра на част от пейките и боядисани всички пейки в парка. Освежен бе и шадравана на площада.

Администрацията на район „Северен“ продължава да работи за един по-чист и по-красив вид на парковете в района.

„Заедно със служители на ОП „Градини и паркове“ и граждани, които се включиха в инициативата, се постарахме и това място за разходка и почивка да изглежда по-добре и по-приветливо.Благодаря на всички участници в акцията!“, каза кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Йовчева

Йовчева

22.09.2022 | 01:52

Много лицемерно! Район северен е Анадола на гр.Пловдив! Единствения район в който има пейки от онези синички и жълтички с размери за детска градина ...стари вехти от соца... В целия град си промениха пейките само в северен сменят дъски и ги вапцват! Това е като нямаме читава управа...

Отговори
3 0
Йовчева

Йовчева

22.09.2022 | 01:47

Лицемерно кмета! Направи същото за Междублоковото пространство на булБългария 172 и 170! Много интересно как се свързахте така лесно с паркове и градини!? Защо не направихте същото когато ви пуснах жалба за изпотрошени и откраднати пейки на посочените адреси??? Защо? Даже ви посочих късе са преместени 3 пейки а три от новите заминаха по вилите!!! Сега как се свързахте с хакове и градини?! Много изключително нагло и тенденциозно! Ще направим подписка срещу тези ваши действия и ще я пратим в голяма община,и до МС! ОЦЕЩАНО! Бъдете здрав!

Отговори
3 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?