Следвайте ни

Обновена детска площадка радва малчуганите в „Северен“ СНИМКИ

viber icon

Детската площадка в парка на площад „Чехов“ в район „Северен“ е реновирана. Монтирани са 5 чисто нови съоръжения: комбинирано съоръжение, стена за катерене, двойна люлка, къщичка за игра и клатушка.

Оградата и пейките в парка са боядисани в ярки цветове от служители на районната администрация.Компрометираните участъци на съществуващата ударопоглъщаща настилка  са подменени с нови каучукови плочи.

„Децата са най-голямото богатство. Затова, като родител с многодетно семейство и кмет на район “Северен”,  продължавам политиката на изграждане на просторни детски площадки, с безопасни комбинирани съоръжения. Пожелавам на всички деца и техните родители да ползват със здраве и много радостни игри изцяло обновената детска площадка с ремонтирано осветление в парка на площад „Чехов”, коментира Стоян Алексиев.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Петров , П.П.

Петров , П.П.

14.09.2021 | 14:27

Прав е чиляка Христос да пита и отговор да чака !Много си пров човече ,видно е от голямото разделение сред малки и големи !Ние като общество сме длъжници на децата от малките населени места във всяко отношетие !Затворихме училища и детски градини ,яслите за най малките по селата и се надяваме на нещо по добро ?Така ли идва то с разруха и една гола надежда ?Не така нещата не трябва да продължават !Пътуват децата на България по 70 -80 км .на ден да се учат на писмо и четмо ,крадем от съня им ,ощетяваме детството им ,убиваме надеждата им и на техните родители !Фактите говорят това не е моя прищявка !

Отговори
1 0
Христос ......

Христос ......

14.09.2021 | 14:13

Това което виждам и приемам е добро за градските малчугани !Факт ! Но така ли е за техните приятелчета от малките населени места в областа ? Питам и чакам отговор от всички кметове и сдружетието към което членуват ?Нима децата от малките населени места не заслужават подобно внимание ?В градовете разкош в селата пустош ?!В селата втора категория ли малчугани живеят ?Обръщам се към всички :крайно време е да се вземем в ръце ,ръце който могат и знаят що вършат !

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?