2374

Облагородяват централна пешеходна зона в "Тракия"

Ремонтите в най-младия пловдивски квартал продължават и са съобразени с метеорологичната обстановка. В момента строителните бригади извършват подмяна на тротоарната настилка пред един от оживените търговски центрове на улица „Съединение”.  Обектът бе инспектиран от кмета на „Тракия” Костадин Димитров и от главния инженер в районната администрация Красимир Еневски.

„Мястото се оформи като своеобразна пешеходна и търговска зона. Последователно работим за разширяване на публичните пешеходни пространства и тяхното облагородяване”, коментира Костадин Димитров. Той допълни, че „Тракия” е кварталът с най-много велосипедни алеи, а работата за разширяване на зелената система е приоритетна и постоянна.

„След социализирането на парк „Лаута” и превръщането му от пущинак в предпочитано място за отдих и спорт, след изграждането на новия парк „2019” и мащабните залесителни инициативи, в момента на дневен ред е парк „Кан Крум”. Вече направихме първите стъпки за реализирането на проекта. Продължаваме напред”, категоричен е  кметът на „Тракия” Костадин Димитров.  

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
камен кралев

камен кралев

25.01.2023 | 14:46

в момента правят ремонт а не облагородяване.поставят кабел

Отговори
3 0
Тракиец

Тракиец

25.01.2023 | 12:31

Ха-ха,пълен смях е тази рекламна статия. Колкото и да се напъват герберите си заминават на есен. Те затова крадат, като за последно и нагло. Примера е със стадиона на Ботев, където сумата сигурно ще стигне и надмине Колодрума. Спечелилия с три гласа разлика последните избори тракийски кмет с всички измами е пътник. Очаква ги затвор кликата на герберите м Пловдив.

Отговори
7 4

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?