71

Облагородиха парк „Луксор“ в район „Северен“

Съвместна акция по облагородяване на парк „Луксор“ бе осъществена в район „Северен“. Бяха сменени счупените ребра на част от пейките и всички пейки в парка- боядисани.

Администрацията на район „Северен“ продължава да работи за една по-чиста и красива околна среда.

„Благодарим за съдействието на ОП „Градини и паркове“ и всички граждани, които се включиха в инициативата.Всички заедно сме един силен екип, който се грижи за поддръжката и освежаването на нашите любими паркове за разходка и отмора в „Северен“, коментира районният кмет Стоян Алексиев.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Йовчева

Йовчева

18.09.2022 | 00:56

Много лицемерно г-н кмете! А когато ви изпратих жалба за мародери крадци на пейки и ви посочих къде са сложени...получих един фарисеевски отговор от ваш служител ,че това не е ваша работа да се обърна към светия синод!!! Сега как намерихте общинските фирми и ги спретнахте да оправят парк Луксор??? Чак се изтенадах ,че се нарича парк луксор??? Ами просто е, щото живеете там! За да не съм голословна пращам отговора на моята жалба... Подмятания на нечие бюро цял месец и в законния срок едно голо ма то не е наша работа!Вместо да направите е това което се хвалиге и благодарите на общинските фирми! Нека гражданите на северен си направят извода от тази статия! Наши и ваши! А адреса на който живея е бул България 172...кочина...елате и вижте... храсти на лицето на булеварда растат като троскот няма кой да ги подкастри, счупени и ограбени пейки мръсно междублоково пространство! Анадола на район северен е на този адрес!

Отговори
1 2
Само така,Северен!

Само така,Северен!

17.09.2022 | 12:33

Радваме се,че поддържате добре района,освежен и чист!

Отговори
3 2

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?