Следвайте ни

Облагородиха междублоково пространство в "Южен" СНИМКИ

viber icon

С нови дръвчета и храсти е облагородено междублоково пространство на ул. „Кукуш“ в район „Южен“. Засадени са няколко ясена, както и цъфтящи в различни багри ружи, керии и рози.

В днешната акция се включиха директорът на „Градини и паркове“ Веселин Козарев, заместникът му инж. Георги Николаев и ландшафтният архитект Десислава Танчева. Заедно с тях бяха и жители от квартала – част от гражданите, които преди няколко месеца настояха пред общинското предприятие да им помогне за облагородяване на зелената площ около домовете им. 

И досега там са полагани грижи. Хората дори сами са садили растения, боядисали са съоръженията на детския кът, но смятат, че мястото има потенциал да стане по-привлекателно.

„Обещахме и изпълняваме поетия ангажимент. Поемаме грижата за редовното поливане и доброто развитие на новите насаждения. Наесен ще засадим още дървета и храсти. Скоро ще подменим и няколко стари пейки“, каза Веселин Козарев.

Той увери, че в предприятието откликват на всяко заявено желание от страна на пловдивчани за съдействие при облагородяване на междублоковите пространства. Телефонът на „Градини и паркове“ е 032/624 301.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

МЪРЗЕЛИВИЯ СЕВЕРЕН КМЕТ...

МЪРЗЕЛИВИЯ СЕВЕРЕН КМЕТ...

30.04.2021 | 09:38

А В СЕВЕРЕН КОГА ???!!! КМЕТА СЕ УРЕДИ С МАГНОЛИИ ....ОБЛАГОРОДИ СИ ПРЕД ЛУКСОР КАКВО МУ ПУКА ЗА ОСТАНАЛИТЕ .....ТАМ НА ВСЕКИ СЕЗОН СЕ ПРАВЯТ СПЕЦИАЛНИ ПОДРЕДБИ НА ЦВЕТЯ ПОД КОНЕЦ....ЗЕЛЕНО СВЕЖО... ТАКА Е КМЕТА АЛЕКСИЕВ ДА СИ.... КМЕТЕ НА СЕВЕРЕН ДАНО ТОВА ТИ Е ПОСЛЕДНИЯ ЗАХОД В ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ....НИТО КАТО ШЕФ НА ПАРКОВЕ И ГРАДИНИ НИТО КАТО КМЕТ СТРУВАШ ПЕТ ПАРИ.... СЕВЕРЕН КОЧИНАТА НА ПЛОВДИВ.................ЕДИН КРАДЕЦ РАЛЬО СИ ОТИДЕ ДОЙДЕ ЕДИН ЗАСПАЛ ......Х....ЕЙ!!!

Отговори
0 0
ДЕСЕН

ДЕСЕН

30.04.2021 | 06:00

КОзарев е свиня. По-добре Свинаров да се казва.

Отговори
1 0
Пловдивчанин!!

Пловдивчанин!!

29.04.2021 | 19:54

вие вярвате ли ? Аз видях едни хора с костюми които си правеха селфи и бръмчаха като пчели кой да се покаже пръв? Жалко много жалко за хората ! Пълен смях!

Отговори
1 0
На здравка ембрионите

На здравка ембрионите

29.04.2021 | 18:32

Глупав популизъм

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?