46
Следвайте ни

Обещано! Ремонтират ул. "Полк. Сава Муткуров" и правят джобове за паркиране

viber icon

Улица „Полк. Сава Муткуров”, една от малкото в квартала до хотел „Санкт Петербург, която не е включена във Водния цикъл, ще бъде ремонтирана със собствени средства на Община Пловдив. Такова обещание е получил гражданският активист Асен Костов след среща със зам.-кмета Пламен Райчев.

По време на ремонта на улицата ще бъдат изградени и джобове за паркиране, което ще е голяма придобивка за квартала.

Ето какво написа Асен Костов след срещата си с Пламен Райчев:      

„Като представител на сдружението  “Спаси Пловдив” днес имах среща със зам.-кмета по строителството Пламен Райчев. Поводите бяха два: 

1. Първо - искане да се ремонтира тротоарът на бул. „Победа” и ул. Полк. Сава Муткуров”, който е пропаднал и там при всеки дъжд се събира огромна локва. 

2. Второ - искане да се ремонтира ул. „Полк.Сава Муткуров” от бул. „В. Априлов” до ул. „Луда Яна” и по възможност да се обособят места за паркиране.

 Обръщам внимание, че в тази си част улицата е основна за квартала и не е ремонтирана за разлика от вътрешните, които са асфалтирани и обновени по Водния проект.

Зам.-кметът пое лично ангажимент до 20 дни да ремонтира тротоара и да проучи в кратък срок възможностите за ремонт и изграждане на джобове за паркиране на  ул. „Полк. Сава Муткуров”.  Пламен Райчев често се е отзовавал за решаване на различни проблеми в квартала. Така беше и днес!`

 Разговорът мина делово и, вярвам, успешно!

Още от категорията

Виж всички

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?