Следвайте ни

Мастодонтът "Оазис" затъна в боклуци, а контейнерите празни СНИМКИ

viber icon

Огромни камари боклук се трупат всеки ден до комплекса "Оазис - 3", който се намира на ул. "Братя Шкорпил" /пресечката на ул. "Димитър Талев"/ в район "Южен".

В 10 часа днес  тротоарът наподобяваше картинките от "Столипиново", въпреки че в този квартал хората от ромски произход може би се броят на пръстите на едната ръка.

Битов отпадък , пластмаси и кашони са разпилени точно срещу кооперацията, видя репортерът. В същото време трите контейнера бяха празни.  Най-честата гледка обаче, особено надвечер, е на препълнени казани, негодуват живеещите в блоковете.

Контейнерите не стигат за девететажната кооперация и двете панелки до нея. Кметът на район "Южен" Костадин Язов обясни, че е дал заявка за доставка на допълнителни контейнери, но и "Чистота" не разполага с такива. Чакат Община Пловдив да обяви обществена поръчка и да закупи нови съдове.

 

 

 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?