Следвайте ни

Няма да засичат водомери до Нова година

viber icon

Без ВиК инкасатори по домовете в Пловдив поне до Нова година. Засичане на водомери няма да има, а потреблението ще бъде начислявано „служебно“. Това означава, че сметките на абонатите в Пловдив ще бъдат точно колкото и предходния месец.

За новите правила на работа съобщи ВиК ЕООД. Те се налагат заради усложнената епидемична обстановка у нас и за да се избегне физически контакт между инкасаторите и клиентите.

До 31 декември клиентските центрове на водния оператор ще продължават да обслужват граждани и фирми с намален капацитет и по-късо работно време: от 08.00ч. до 15.00 часа. Затворени остават касата и клиентския център на улица “Русе“.

Вяра Порязова

Вяра Порязова

Журналист - екип "Бизнес"

Вяра Порязова е завършила „Макроикономика” в ПУ. Има 2-годишна специализация по „Икономическа и политическа журналистика” към ФИСН в ПУ и курс към „Европейски стандарти в медиите”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

(.)(.)

(.)(.)

06.12.2020 | 20:46

Честито, след нова година ще ни цакат с новата по-висока цена. Стоянов трябва да накупи още имоти през 2021 г.

Отговори
2 0
Стоичков

Стоичков

06.12.2020 | 18:28

И на тези от ВиК короната им дойде дюшеш,пишат си каквото поискат а някъде в бъдещето може и да ги изравнят.Как без бонуси за служителите на монополист,който реализира печалби,а мрежата им постоянно с аварии.Всяко поскъпване на водата е поради нужда от инвестиции които все не им достигат,а на практика нищо не правят и отчитат печалба.

Отговори
5 0
монопол

монопол

06.12.2020 | 15:27

Тази мярка да не би да е заради очакваните нови цени на водата след Нова година? ВиК шефовете ще получат ли още бонуси към заплатите за "добре свършена работа"?

Отговори
5 1
Батко

Батко

06.12.2020 | 14:59

Това не важи за дистанционните водомери ;)

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?