2374
Следвайте ни

Ново доброволно формирование в Пловдив, търсят се герои СНИМКИ

viber icon

Пловдив се сдоби с трето доброволно формирование. Неговото име е "Мейдей", а основател и ръководител на формированието е Красимир Каракашев. Самият той има богата история в сферата на доброволчеството. Той бе част от Доброволно формирование "Пловдив 112". Като доброволец е участвал в справянето с десетки пожари, помагал е и при наводненията в Мизия и кв. "Аспарухово" във Варна. Сега Каракашев дава началото на третото за Пловдив доброволно формирование "Мейдей" и набира доброволци, които да се отзовават при нужда и да бъдат "тихи" герои. "Кандидатствайте за доброволец в нашето Доброволно формирование и променете реалността, като допринесете за увеличаването на защитата на населението където живеете. Свържете се с нас, като ни пишете на страницата на Български щит или на Доброволно формирование Мейдей и Вие можете да получите шанс да бъдете сред малцината избрани да участват в дейностите по предотвратяване и противодействие на пожари, екстремни ситуации или просто хора в беда в България", гласи привизът в социалните мрежи. 

От формированието гарантират, че включителите се ще получат нужните знания, ще придобият необходимите умения и ще имат възможността да помагат на хора в беда. 


Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?